Harta site | Contact
Stretchingul te ajuta sa scapi de stres

Termeni si conditii

1. Conditii Generale

Va recomandam sa studiati acest document cu atentie inainte de a incepe utilizarea acestui website. Prin  utilizarea in continuare a site-ului www.harmonycenter.ro acceptati toti termenii prevazuti in acest document.

2. Descrierea serviciilor

Site-ul www.harmonycenter.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ:

  • informatii din domeniul sanatatii si intretinerii
  • forum specializat in domeniul recuperarii medicale
  • videoteca in domeniul sanatatii
  • continut personalizat
  • servicii de promovare

Informatiile oferite pe site sunt specializate in domeniul sanatatii si ofera consultanta in domeniul recuperari medicale si intretinerii sanatatii.

Pentru aplicarea in deplina siguranta a programelor de recuperare medicala sunteti obligati sa aveti acordul medical specializat.

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.harmonycenter.ro sunteti obligati sa oferiti date adevarate, exacte si complete despre Dumneavoastra asa cum este cerut in formularul de inregistrare al site-ului.

Site-ul www.harmonycenter.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece nu avem  nici un control asupra acestor site-uri sunteti de acord ca nu avem responsabilitatea pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor Dumneavoastra cu privire la serviciile noastre, dar va informam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile si sugestiile primite.

3. Responsabilitatile utilizatorului

Utilizatorii sunt responsabili de propriile actiuni si au obligativitatea de a nu aplica urmatoarele lucruri :

  • sa nu utilizeze materialele pentru alte publicatii fara acordul nostru
  • sa publice materiale obscene, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica
  • sa publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie

4. Responsabilitatile noastre

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, nu putem confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori.

HarmonyCenter.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere si nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat de Dumneavoastra pe site in cadrul forumului sau comentariilor aduse.

La solicitarea D-voastra putem verifica afirmatiile si putem hotari daca informatiile respective trebuie sterse.

5. Limitarea responsabilitatii

In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie si specialist daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Toate procedurile si materialele prezentate se aplica obilgatoriu dupa ce ati primit acordul medicului curant. Informatiile oferite de noi sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate ca fiind similare unor consultatii medicale de specialitate.

6. Securitatea datelor persoanle

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei Dumneavoastra. Sunteti de acord sa aduceti sesizari in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii Dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs (“logout”) cand doriti sa parasiti site-ul. Noi nu suntem raspunzatori pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Made by Valentin Bora and Matei Blaj