Harta site | Contact
Stretchingul te ajuta sa scapi de stres

Politica de confidentialitate

Caracterul privat al datelor Dumneavoastra este important pentru noi si conform politicii noastre de protejare a informatiilor, putem oferi altor parti anumite informatii de ansamblu, referitoare la structura membrilor nostri.

De asemenea, www.harmonycenter.ro nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne ale membrilor, responsabilitatea revenind integral utilizatorilor inregistrati. Abuzurile de orice fel trebuie semnalate imediat la adresa contact@harmonycenter.ro.

Pentru inregistrarea pe site se va aloca o parola si ti se va transmite prin email. Esti responsabil pentru a pastra confidentialitatea acestei parole si esti in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia.

Poti modifica parola si profilul personal in orice moment. Esti de acord sa anunti imediat de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, impropie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate.

Este responsabilitatea ta sa actualizezi si sa te asiguri ca adresa de e-mail la care mesajele sunt trimise este cea corecta.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Noi vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra. In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale Dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de www.harmonycenter.ro.

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o solicitare direct catre noi cu cerinta dvs la  contact@harmonycenter.ro.

Made by Valentin Bora and Matei Blaj