Harta site | Contact
Stretchingul te ajuta sa scapi de stres

Masaj in doi!

30 septembrie 2009 by Diana Cicirean

couple_massageLa sfarsitul unei zile stresante si obositoare, un masaj de relaxare nu poate fi decat binevenit. Masajul are efect de stimulare a simturilor, de a activa circulatia sangelui si de a tonifia muschii, favorizand oxigenarea celulara.

Tehnica relaxant de masaj ajuta la intarirea sistemului imunitar si eliminarea energiilor negative. Masajul se poate efectua in doi folosind cateva picaturi de ulei de de migdale dulci care iti ofera o relaxare profunda. Uleiul de migdale ajuta nu numai la relaxarea muschilor, dar contribuie si la inlaturarea celulelor moarte ale pielii, reimprospatand pielea.

Aplica in palme acest ulei si incepe mai intai masajul spatelui tinand degetele mari de o parte si de alta a coloanei, iar celelalte degete spre zona gatului.
Miscarile executate trebuie sa fie lente, ritmice si mainile trebuie sa urce lent spre umeri.

Continua apoi cu masarea umerilor, bratelor si a picioarelor si cu delicatete framanta zonele musculoase precum pulpele picioarelor. Nu uita de miscarile de rulare, circulare mai ales in zona bratelor. La nivelul umerilor ruleaza usor pielea intre degetul mare si celelalte degete, schimband apoi mana.

Cu ajutorul degetelor usor stranse incearca sa masezi pe talpi, in interiorul mainilor si pe toata suprafata pieptului efectueaza miscari circulare cu degetul mare. Miscarile care incheie masajul trebuie sa fie mangaieri fine si blande pe intregul corp.

Comentează

Made by Valentin Bora and Matei Blaj